• Kim har for os haft en unik egenskab til at sætte sig ind i vores virksomheds DNA og det budskab vi gerne ville have over rampen.
  Under processen med udvikling af ny hjemmeside har Kim haft en koordinerende rolle for tekstforfatter og web host. Dette ud over at være den kreative part.
  På både det personlige og kommercielle har vi fundet en partner der passer til vores behov et godt stykke udi fremtiden.
  HN Group A/S
 • Kim har sans for detaljerne – også når det går stærkt.
  Og så sætter jeg pris på, at han ikke holder sin ærlige mening
  for sig selv.
  GamuT Audio A/S
 • 6740 INHOUSE/Kim Kruchov laver præsentationsmaterialer, der virker:
  Brochurer, der sælger vores løsninger.
  - En informationsbog, der forklarer vores strategi og aktiviteter til medarbejderne
  - En kvalitetshåndbog, der indgyder respekt om vores kvalitetsprofil
  - Et logo, der enkelt og stilfuldt signalerer seriøsitet, kvalitet og pålidelighed.
  East Metal A/S
 • Vi har brugt Kim til forskellige layout opgaver. Herunder brochurer, bannere, roll-ups og messer. Kim er meget kompetent. Forstår lynhurtigt, hvad opgaven går ud på, og hvordan den skal løses. Han er hurtig, kreativ og en god sparringspartner. Og så er han iøvrigt en rigtig behagelig fyr at arbejde sammen med.
  Pon Equipment A/S
 • Kim er god til at forstå produktet, anvendelsen og branchen,
  - også når det er af teknisk karakter. Han sætter sig hurtigt ind i problemstillingen og leverer altid et skarpt løsningsforslag, der kræver få ændringer. Kim er idérig og nytænkende, og han giver ikke op før opgaven er i mål.
  I sit arbejde er Kim er humoristisk, nærværende, seriøs og professionel.
  Zebicon A/S
 • Vi har haft fornøjelsen af Kim Kruchov’s kreative syn og ”skæve vinkler” op til flere gange. Han yder altid en super service og har et godt humør.
  Kim er så godt som altid online og klar til at hjælpe i en fart.
  Vi vil varmt anbefale Kim til alle som ønsker nytænkning!
  Vesterby Træteknik A/S
 • Valgte i sin tid 6740 fordi vi havde arbejdet sammen med Kim tidligere og vurderede, at han - med sit kendskab til vor virksomhed - hurtigt ville forstå, hvad og hvordan vi gerne profilerer os. Denne antagelse har vist sig at være rigtig og Kim udfordrer os og løser vore opgaver hurtigt og præcist - til vores store tilfredshed.
  IAT A/S
 • Vi har brugt Kim under hele processen fra fødslen af et nyt produkt, over nyt brand, brochurer, labels, messestande, filmklip, ja sågar musik har Kim komponeret til vores brand.
  Kim har en helt fantastisk evne til at leve sig ind i projektet og overrasker gang på gang med en enorm kreativitet. Fantastisk hvad han har fået ud af mine sparsomme indput.
  Kim er ikke en 8 til 16-mand, han arbejder igennem når det er fremmende for projektet.
  Kim har tilmed en fantastisk humor så man føler sig rigtig godt tilpas i hans selskab.
  Overalt hvor vi har præsenteret vores produkter, har vi fået stor ros for hele setuppet omkring produktet.
  Smoke It All A/S

Start selv musikken og læn dig tilbage

Mine kunder har ordet... Tag en time-out et par minutter og nyd musikken, som i øvrigt er fremført og komponeret til lejligheden af min gode og hyggelige ven, Laurits Emanuel.

Se mere om mit netværk.